Gescande documenten opslaan op een USB-memorystick of SD-kaart

Genummerde illustratie van het opslaan van gescande documenten op een USB-memorystick of SD-kaart

1. Dit apparaat

Plaats het origineel op de glasplaat of in de ADF. Geef op het bedieningspaneel aan op welk apparaat voor geheugenopslag u het gescande document wilt opslaan en druk vervolgens op [Start].

2. Uw computer

De documenten die op een USB-memorystick of een SD-kaart zijn opgeslagen, kunt u op uw computer bekijken en opslaan.