Documenten verzenden via Windows

WSD-scanner (verzendtype)

Daarmee kunt u scanbestanden via het netwerk naar een clientcomputer sturen.

Om een scantaak te starten, drukt u op [Start] op het apparaat.

Genummerde illustratie van het verzenden van scanbestanden met WSD-scanner (verzendtype)

1. Dit apparaat

Plaats het origineel op de glasplaat of in de ADF. Geef in het bedieningspaneel de bestemmingscomputer op en druk vervolgens op [Start].

2. Uw computer

Gescande documenten worden naar uw computer verzonden.

Windows Vista of hoger en Windows Server 2008 of hoger ondersteunen WSD-functies.