Interpretatie van de PS Configuratie / Lettertype pagina

VorigeVolgende

In dit gedeelte wordt de PS configuratie / Lettertype pagina beschreven.

1. Adobe PostScript 3 Reference

Geeft PostScript- en printerinformatie weer: PostScript Version, PS Firmware Version, Printer Name, Type, Zone

2. Memory/HDD Status

Geeft geheugen- en harde schijfcapaciteit weer: Total VM, Free VM, Font HDD Area, Free HDD Area

3. Resident Fonts

Geeft de lijst met de geïnstalleerde lettertypen op het apparaat weer.

4. Printing Configuration

Geeft de waarden weer die zijn opgegeven voor de printerconfiguratie.

VorigeVolgende