De PS configuratie / Lettertype pagina afdrukken

Druk de PS configuratie / Lettertype pagina af om de printerinstellingen en de lijst met geïnstalleerde lettertypen op het apparaat te controleren. Gebruik de volgende procedure voor het weergeven van de huidige instellingen en de lijst met lettertypen.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Printereigensch.].

5Druk op het tabblad [Lijst- / Proefafdruk].

6Druk op [PS config. / Lettertype pagina]

De configuratiepagina wordt afgedrukt.

7Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

8Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.