Help

PostScript 3

Inleiding

Dit hoofdstuk beschrijft de algemene informatie over het PostScript 3-printerstuurprogramma en hoe u deze kunt gebruiken.

Windows-configuratie

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u documenten in een Windows-omgeving kunt afdrukken.

OS X-configuratie

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u de printerstuurprogramma's op het OS X-besturingssysteem moet configureren.

De instellingsitems en verschillende printerfuncties (met OS X)

In dit hoofdstuk worden de afdrukinstellingen en verschillende voorbeelden besproken van hoe u kunt afdrukken met OS X.De beschikbare items, instellingen en handleidingen verschillen mogelijk naar gelang het model of de configuratie van opties.

Bijlage

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe u problemen kunt oplossen en hoe u de PS-configuratie- en lettertypepagina kunt afdrukken.