Problemen oplossen

In dit gedeelte worden oplossingen voor veelvoorkomende problemen beschreven.

Windows:

Het document wordt niet afgedrukt, ondanks dat de gegevens over het netwerk zijn verzonden en ontvangen.

Open de printereigenschappen en klik vervolgens op het tabblad [Apparaatinstellingen]. Selecteer [Nee] in [CTRL-D voor elke opdracht verzenden:] en [CTRL-D na elke opdracht verzenden:].

Macintosh:

Het duurt lang voordat het afdrukdialoogvenster wordt weergegeven.

Afhankelijk van de algehele prestaties van een Macintosh-systeem, kan het lang duren voordat het dialoogvenster wordt weergegeven.

Windows en Macintosh:

De aangesloten optie wordt niet in het afdrukinstellingenvenster weergegeven.

Het is mogelijk dat de optie niet correct is geconfigureerd. Voer de volgende procedure uit:

• Windows:

1. Open de printereigenschappen.

2. Klik op het tabblad [Accessoires].

3. Selecteer de geïnstalleerde opties in het gebied [Opties] en configureer vervolgens de vereiste instellingen.

4. Klik op [OK] om het venster met printereigenschappen te sluiten.

• Macintosh:

1. Start System Preferences op.

2. Klik op [Print & Scan].

3. Selecteer het apparaat dat u gebruikt en klik vervolgens op [Options & Supplies...].

4. Klik op [Driver] en configureer de benodigde instellingen.

5. Klik op [OK].

6. Sluit System Preferences af.

Zie de Installatiehandleiding stuurprogramma voor meer informatie.