Documentserver

In dit gedeelte wordt beschreven hoe een afdruktaak vanaf een clientcomputer kan worden verzonden en op de Document Server kan worden opgeslagen.

1Selecteer de originelen die u wilt afdrukken.

2Selecteer [Print...] in het menu [File].

3Selecteer het apparaat dat u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Klik op [Takenlogboek] in het pop-upmenu.

5Klik op [Document Server] in het pop-upmenu [Taaksoort:].

6Voer in het veld [Gebruikers-ID:] een gebruikers-ID in van maximaal acht alfanumerieke tekens.

De hier ingevoerde gebruikers-ID wordt als "Gebruikersnaam" op het bedieningspaneel weergegeven.

U kunt het opgeslagen document een naam van maximaal 16 alfanumerieke tekens geven.

U kunt voor het opgeslagen document een wachtwoord van vier tot acht cijfers instellen.

7Geef het mapnummer op om het origineel op te slaan in het veld [Mapnummer:].

Als mapnummer kunt u een nummer van 0 t/m 200 invoeren. Wanneer u als mapnummer "0" invoert, worden de documenten opgeslagen in de gedeelde map.

8Als de map is beveiligd met een wachtwoord, voer dan in het vak [Wachtwoord map:] het wachtwoord in.

Als wachtwoord voor een map kunnen 4 tot 8 tekens worden ingevoerd.

9Druk het origineel af met behulp van de afdrukfunctie in de standaardapplicatie van het origineel.

Opmerking

• Raadpleeg KopiĆ«ren/ Document Server voor meer informatie over de Document Server.