Opgeslagen afdruk

U kunt een origineel op het apparaat opslaan en later via het bedieningspaneel of Web Image Monitor afdrukken.

1Selecteer de originelen die u wilt afdrukken.

2Selecteer [Print...] in het menu [File].

3Selecteer het apparaat dat u gebruikt in het pop-upmenu [Printer:].

4Klik op [Takenlogboek] in het pop-upmenu.

5Klik op [Opgeslagen afdruk] in het pop-upmenu [Taaksoort:].

6Voer in het veld [Gebruikers-ID:] een gebruikers-ID in van maximaal acht alfanumerieke tekens.

U kunt het opgeslagen origineel een naam van maximaal 16 alfanumerieke tekens geven. U kunt voor het opgeslagen document een wachtwoord van vier tot acht cijfers instellen.

7Druk het origineel af met behulp van de afdrukfunctie in de standaardapplicatie van het origineel.

Het origineel wordt op dit moment niet afgedrukt. Het blijft in het apparaat opgeslagen.

8Druk het origineel via het bedieningspaneel af.