De papier- en afdrukinstellingen wijzigen

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u de papier- en afdrukinstellingen kunt wijzigen.

Opmerking

• Als voorbeeld voor de procedures wordt het besturingssysteem OS X 10,7 gebruikt.

• De inhoud van het dialoogvenster met pagina-instellingsgegevens kan variĆ«ren afhankelijk van het apparaatmodel en de gebruikte toepassing. Raadpleeg de Help-functie van Macintosh voor algemene informatie over het afdrukken van documenten.

• Als u papier volledig aflopend wilt afdrukken met het apparaat, kunt u afdrukken zonder witte marges rondom de papierranden. Het is echter mogelijk dat er, afhankelijk van de printerinstellingen, witruimten op de afdrukken zichtbaar zijn.