Het afdrukken met OS X voorbereiden

1Installeer het printerstuurprogramma op uw computer vanaf de meegeleverde cd-rom.

2Configureer de optie-instellingen die u wilt gebruiken in het printerstuurprogramma.

3Geef de afdrukinstellingen op zoals het papierformaat en het aantal af te drukken exemplaren. Configureer ook de instellingen van de printerspecifieke functies.

Opmerking

• Raadpleeg de Macintosh-handleiding voor informatie over de funties van de Macintosh-computer en de daarbij behorende bedieningsinstructies.

• Zie de Installatiehandleiding stuurprogramma voor meer informatie over de installatieprocedure van stuurprogramma´s en de optie-instellingen.