Taak time-out

Wanneer het afdrukken regelmatig wordt onderbroken door gegevens van andere poorten kunt u instellen hoe lang de printer moet wachten (in seconden) voordat de huidige taak wordt geannuleerd.

Standaardinstelling: [Driver / opdracht gebr.]

Als u [Apparaatinst. gebr.] selecteert, voer dan een waarde in tussen 0 en 999.

Wacht time-out

Hier kunt u opgeven hoe lang de printer wacht (in seconden) voordat het ontvangen van de taak wordt geannuleerd als de printer het einde van de taak niet kan detecteren.

Standaardinstelling: [Driver / opdracht gebr.]

Als u [Apparaatinst. gebr.] selecteert, voer dan een waarde in tussen 0 en 999.

Papierselectie-methode

U kunt opgeven hoe de papierlade wordt geselecteerd door de standaardwaarde voor DeferredMediaSelection in PostScript op te geven.

Standaardinstelling: [Selecteer papierlade]

• Automatische selecteren

De standaardwaarde voor DeferredMediaSelection is "true". De papierlade die geselecteerd wordt, komt overeen met de papierinstelling die in een afdruktaak is opgegeven.

• Selecteer papierlade

De standaardwaarde voor DeferredMediaSelection is "false". De papierlade wordt geselecteerd aan de hand van de mediaselectie van PostScript Language Reference.

Schak. tussen 1- & 2-zijd afdr.funct

Selecteer op welke zijde van het papier moet worden afgedrukt als het PS-commando wordt gebruikt om dubbelzijdig af te drukken en als het "setpagedevice"-commando is ingevoerd.

Standaardinstelling: [Actief]

• Actief

Annuleert dubbelzijdig afdrukken en drukt pagina's af die na het "setpagedevice"-commando zijn ingevoerd op de voorkant van het papier af.

• Inactief

Blijft dubbelzijdig afdrukken en drukt pagina's af die na het "setpagedevice"-commando zijn ingevoerd op de achterkant van het papier af.

Gegevensindeling

U kunt een gegevensnotatie selecteren.

Standaardinstelling: [TBCP]

Deze instelling is niet van kracht wanneer het apparaat parallel is aangesloten.

Wanneer het apparaat wordt gebruikt met een parallelle verbinding en de binaire gegevens worden vanaf het printerstuurprogramma verzonden, dan wordt de afdruktaak geannuleerd.

Als een Ethernet-verbinding gebruikt wordt, wordt de afdruktaak geannuleerd wanneer:

• De gegevensindeling van het printerstuurprogramma is TBCP en de gegevensindeling die via het configuratiescherm is binaire gegevens.

• De gegevensindeling van het printerstuurprogramma is binair en de gegevensindeling die via het configuratiescherm is geselecteerd, is TBCP.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Standaardinstelling: [600 dpi (Standaard)]

Toner besparen

Deze functie zorgt ervoor dat er minder toner wordt verbruikt bij het afdrukken.

Standaardinstelling: [Uit]

Als deze functie is ingeschakeld op [Aan], kan de afdrukkwaliteit achteruit gaan.

Kleurinstelling

U kunt een RGB-instelling maken.

Standaardinstelling: [Superfijn]

Kleurprofiel

U kunt het kleurprofiel instellen.

Standaardinstelling: [Automatisch]

Kleurmodelmethode

Geef het kleurmodel op.

Standaardinstelling: [Kleur]

Richting van automatische detectie

Selecteer of de richting van de afdrukgegevens automatisch gedetecteerd moet worden.

Standaardinstelling: [Aan]

Grijsreproductie

U kunt opgeven hoe zwarte of grijze tinten afgedrukt moeten worden.

Standaardinstelling: [Zwart/grijs door K (zwart)]

Opmerking

• Voor meer informatie over het wijzigen van de printerfuncties, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.