Oriëntatie

U kunt de paginarichting instellen.

Standaardinstelling: [Portrait]

Formulierregels

U kunt het aantal regels per pagina instellen.

Het aantal regels dat kan worden opgegeven, gaat van 5 tot 128, met stappen van één.

Standaardinstelling:

• Regio A pictogram (voornamelijk in Europa en Azië)

"64" regels

• Regio B pictogram (voornamelijk in Noord-Amerika)

"60" regels

Lettertypebron

U kunt de opslaglocatie van het standaardlettertype instellen.

Standaardinstelling: [Resident]

[RAM], [HDD] en [SD] kunnen alleen geselecteerd worden als er lettertypes in het apparaat zijn gedownload.

Lettertypenummer

U kunt de ID van het door u gekozen standaard lettertype instellen.

• Wanneer [Resident] is geselecteerd onder [Lettertype bron]:

Het lettertypenummer kan worden opgegeven van 0 tot 63 in stappen van één.

Standaardinstelling: "0"

• Wanneer [RAM], [HDD] of [SD] wordt geselecteerd onder [Lettertype bron]:

Het lettertypenummer kan worden opgegeven van 1 tot het aantal lettertypes dat in het apparaat opgeslagen is.

Standaardinstelling: "1"

Puntgrootte

U kunt de puntgrootte instellen die u voor het geselecteerde lettertype wilt gebruiken.

Het aantal puntgrootten kan worden ingesteld van 4,00 tot 999,75 met stappen van 0,25.

Deze instelling is enkel van toepassing op proportionele lettertypes.

Standaardinstelling: "12,00" punten

Lettertypebreedte

U kunt het aantal tekens per inch van het geselecteerde lettertype instellen.

Het aantal tekens per inch kan worden opgegeven van 0,44 tot 99,99 in stappen van 0,01.

Deze instelling is enkel van toepassing op lettertypes met één spatiëring.

Standaardinstelling: "10,00" pitch

Symbolenset

Geef de symbolenset van het geselecteerde lettertype op.

Standaardinstelling: [PC-8]

De beschikbare opties zijn:

Roman-8, Roman-9, ISO L1, ISO L2, ISO L5, ISO L6, ISO L9, PC-775, PC-8, PC-8 D/N, PC-850, PC-852, PC-858, PC8-TK, PC-1004, Win L1, Win L2, Win L5, Win Baltic, Desktop, PS Text, MS Publ, Math-8, PS Math, Pifont, Legal, ISO 4, ISO 6, ISO 11, ISO 15, ISO 17, ISO 21, ISO 60, ISO 69, Win 3.0, MC Text, UCS-2, PC-864, Arabic-8, Win Arabic, PC-866, PC-866U, ISO Cyrillic, Win Cyrillic, PC-851, Greek-8, ISO Greek, PC-8 Greek, Win Greek, PC-862, Hebrew-7, Hebrew-8, ISO Hebrew

Courier lettertype

U kunt een courier-lettertype selecteren.

Standaardinstelling: [Regular]

Vergroot A4-breedte

U kunt de breedte van het afdrukbare gebied groter maken wanneer u op A4 afdrukt.

Standaardinstelling: [Uit]

Van CR naar LF

Wanneer dit op [Aan] ingesteld staat, wordt elke regel gevolgd door een carriage-return: CR=CR, LF=CR-LF, FF=CR-FF.

Standaardinstelling: [Uit]

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Standaardinstelling: [600 dpi (Standaard)]

Toner besparen

Deze functie zorgt ervoor dat er minder toner wordt verbruikt bij het afdrukken.

Standaardinstelling: [Uit]

Als deze functie is ingeschakeld op [Aan], kan de afdrukkwaliteit achteruit gaan.

Opmerking

• Voor meer informatie over het wijzigen van de printerfuncties, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.