PDF wachtwoord wijzigen

U kunt het wachtwoord voor het PDF-bestand dat afgedrukt wordt instellen d.m.v. PDF direct afdrukken.

PDF Groepswachtwoord

Deze instelling is niet beschikbaar op dit apparaat.

Omgekeerde volgorde afdrukken

U kunt aangeven of het apparaat automatisch in omgekeerde volgorde afdrukt.

Standaardinstelling: [Uit]

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

Standaardinstelling: [600 dpi (Standaard)]

Toner besparen

Deze functie zorgt ervoor dat er minder toner wordt verbruikt bij het afdrukken.

Standaardinstelling: [Uit]

Als deze functie is ingeschakeld op [Aan], kan de afdrukkwaliteit achteruit gaan.

Kleurinstelling

U kunt een RGB-instelling maken.

Standaardinstelling: [Superfijn]

Kleurprofiel

U kunt het kleurprofiel instellen.

Standaardinstelling: [Automatisch]

Kleurmodelmethode

Geef het kleurmodel op.

Standaardinstelling: [Kleur]

Richting van automatische detectie

Selecteer of de richting van de afdrukgegevens automatisch gedetecteerd moet worden.

Standaardinstelling: [Aan]

Opmerking

• Voor meer informatie over het wijzigen van de printerfuncties, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.