Host Interface

I/O-buffer

U kunt het formaat van de I/O-buffer instellen. Normaal gesproken is het niet nodig om deze instelling te wijzigen.

Standaardinstelling: [128 KB]

I/O-timeout

U kunt instellen hoeveel seconden het apparaat moet wachten voordat een afdruktaak beƫindigd wordt. Als doorgaans midden in andere afdruktaak gegevens binnenkomen via een andere poort, dient u de time-out periode groter te maken.

Standaardinstelling: [15 seconden]

Opmerking

• Voor meer informatie over het wijzigen van de printerfuncties, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.