De configuratiepagina interpreteren

In dit gedeelte wordt de configuratiepagina beschreven.

Systeemreferentie

• Apparaat-ID

Hier wordt het serienummer weergegeven dat door de fabrikant aan het paneel werd toegewezen.

• Totale hoeveelheid geheugen

Hier wordt het totale geheugen (SDRAM) weergegeven dat op de printer geïnstalleerd is.

• Totaal tellerstand

Hier wordt het totale aantal pagina's weergegeven dat tot nu toe met de printer is afgedrukt.

• Firmware-versie

• Printer

Hier wordt het versienummer van de apparaatfirmware weergegeven.

• Systeem

Hier wordt het versienummer van de systeemfirmware weergegeven.

• Elektromotor

Geeft het versienummer van de motor van de printer weer.

• LCDC

Hier wordt het versienummer van het bedieningspaneel weergegeven.

• NIB

Hier wordt het versienummer van de netwerkinterface weergegeven.

• Apparaatverbinding

Geeft de geïnstalleerde apparaatopties weer.

• HDD: Let.type/Macro downl.

Hier wordt de capaciteit van de harde schijf weergegeven.

• Printertaal

Hier wordt het versienummer van de printertaal weergegeven.

• Bijgevoegde uitrusting

Hier wordt de geïnstalleerde optionele apparatuur weergegeven.

• Status Consumptie

Toont de status van de verbruiksartikelen.

Papierinvoer

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [Papierlade-instellingen] zijn ingevoerd.

Gegevensbeheer

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [Gegevensbeheer] zijn ingevoerd.

Systeem

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [Systeem] zijn ingevoerd.

PCL menu

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [PCL Menu] zijn ingevoerd.

PS menu

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [PS Menu] zijn ingevoerd.

PDF menu

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [PDF Menu] zijn ingevoerd.

XPS-menu

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [XPS menu] zijn ingevoerd.

Host Interface

Hier worden de instellingen weergegeven die op het tabblad [Host Interface] zijn ingevoerd.

Wanneer DHCP actief is op het netwerk, verschijnen het werkelijke IPv4-adres, het subnet mask en het gateway-adres tussen haakjes op de configuratiepagina.

Interface informatie

Hier wordt de interface-informatie weergegeven.

Virtuele printer

Hier wordt weergegeven of de virtuele printer actief is.