Koptekst overslaan
 

Lijst- / Proefafdruk

Als het besturingssysteem of de afdrukinstellingen zijn gewijzigd of er is een nieuw programma geregistreerd, is het raadzaam om een lijst van de apparaatinstellingen af te drukken en deze te controleren. Alle afdrukbare tekens en lettertypen kunnen worden afgedrukt en bevestigd.

Meerdere lijsten

U kunt de configuratiepagina en het foutenlogbestand afdrukken.

Configuratiepagina

U kunt de huidige configuratiewaarden van het apparaat afdrukken.

Foutenlogboek

U kunt de lijst afdrukken met alle fouten die tijdens het afdrukken zijn geregistreerd. De records van taken die vanaf het bedieningspaneel automatisch en handmatig geannuleerd zijn, kunnen worden afgedrukt.

De 30 meest recente fouten worden in het foutenlogboek opgeslagen. Als er een nieuwe fout wordt toegevoegd en er zijn al 30 fouten opgeslagen, dan wordt de oudste fout verwijderd. Als de oudste fout betrekking heeft op een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk, wordt deze niet verwijderd. De fout zal dan apart opgeslagen worden in een foutenlogboek voor elk taaktype, met een maximum van 30 voor elk logboek.

Menulijst

U kunt een menulijst afdrukken met de functiemenu's van het apparaat.

PCL configuratie / Lettertypepagina

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde PCL-lettertypenlijst afdrukken.

PS config. / Lettertypepagina

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde PostScript-lettertypenlijst afdrukken.

PDF config. / Lettertypepagina

U kunt de huidige configuratie en de geïnstalleerde PDF-lettertypenlijst afdrukken.

Hex dump

U kunt afdrukken in de modus Hex dump. Om te controleren hoe een afdrukfout optreedt, kunt u hexadecimale gegevens afdrukken die vanaf het apparaat verzonden worden.

Opmerking

  • Als een papierlade normaal papier of gerecycled papier bevat van het formaat A4 (of 81/2 × 11), wordt de lade automatisch geselecteerd. Als geen enkele papierlade normaal papier of gerecycled papier bevat van het formaat A4 (of 81/2 × 11), dan wordt het papier aangevoerd vanuit de prioriteitslade. Een deel van de lijst wordt wellicht niet afgedrukt worden als het papierformaat in de prioriteitslade kleiner is dan A4 (of 81/2 × 11). De afdruk kan een grote, lege rand langs de lijst hebben als het papierformaat in de prioriteitslade groter is dan A4 (of 81/2 × 11).