Koptekst overslaan
 

Gegevensbeheer

Menu beschermen

U kunt voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers de gebruikersinstellingen kunnen wijzigen. Menu beveiligen kan worden ingesteld voor elk van de volgende gebruikersinstellingen-menu's.

Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

Lijst-/proefafdruk beveiligd

Als [Aan] is ingesteld, kunt u de items [Lijst/Testafdruk] vastzetten.

Voor meer informatie, zie de Veiligheidshandleiding.

Verwijder alle tijdelijke afdruktaken

U kunt alle testafdrukbestanden, beveiligde afdrukbestanden en uitgestelde afdrukbestanden die tijdelijk op dit apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

Verwijder alle opgeslagen afdr.taken

U kunt alle opgeslagen afdrukbestanden die op dit apparaat zijn opgeslagen, verwijderen.

Tijdelijke afdruktaken automatisch verwijderen

U kunt selecteren of testafdruk-, beveiligde afdruk- en uitgestelde afdrukbestanden die tijdelijk op dit apparaat zijn opgeslagen, automatisch moeten worden verwijderd. Uitgestelde afdrukbestanden met een geldige afdruktijd kunnen niet automatisch worden verwijderd.

Standaardinstelling: [Uit]

Als u [Aan] selecteert, dan kunt tot maximaal 200 uur instellen voor het automatisch verwijderen van bestanden (standaardinstelling: "8").

Opgeslagen afdruktaken automatisch verwijderen

U kunt selecteren of opgeslagen afdrukbestanden die tijdelijk in het apparaat zijn opgeslagen, automatisch moeten worden verwijderd.

Standaardinstelling: [Aan], "3" dagen

Als u [Aan] selecteert, kunt u maximaal 180 dagen instellen voor het automatisch verwijderen van bestanden.

4-kleuren grafische modus

Standaardinstelling: [Foto prioriteit]

  • Tekstprioriteit

    Gebruik de optimale CMYK-tonercombinatie om tekst af te drukken.

  • Fotoprioriteit

    Gebruik de optimale CMYK-tonercombinatie om foto's af te drukken.

Lade parameters

Wanneer het apparaat wordt vervangen door een ander apparaat van de fabrikant, gebruik dan de ladeparameters van het vorige apparaat. U kunt maximaal drie ladeparameters registreren. U kunt niet dezelfde ladeparameters opgeven voor verschillende papierladen.

  • Lade parameters (PCL)

    U kunt instellingen configureren om papierladeparameters die worden gebruikt voor PCL-afdrukken te wijzigen. U kunt de instellingen opgeven voor de geïnstalleerde laden en de functie Automatische ladeselectie.

  • Lade parameters (PS)

    U kunt instellingen configureren om de papierladeparameters die worden gebruikt voor PostScript-afdrukken te wijzigen. U kunt uitsluitend voor de geïnstalleerde laden de instellingen opgeven.

Opmerking

  • Voor meer informatie over het wijzigen van de printerfuncties, zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.