Instellingen die op het bedieningspaneel geconfigureerd kunnen worden

De afdrukinstellingen van een document dat op het apparaat opgeslagen is, kunnen op het scherm Gedetaill. instell. van het bedieningspaneel worden gewijzigd. De volgende instellingen kunnen worden gewijzigd:

Tabblad Bewerken

• 2-zijdig

Als er op beide zijden wordt afgedrukt, geef dan een inbindmethode op.

Tabblad Afwerking

• Sorteren/Stapelen

Als er meerdere sets moeten worden afgedrukt, geef dan op of deze in batches of geordende sets moeten worden afgedrukt.

Tabblad Details

• Toner besparen

Deze functie zorgt ervoor dat er minder toner wordt verbruikt bij het afdrukken. Als deze instelling opgegeven is, kan de afdrukkwaliteit lager zijn.

• 180 graden roteren

Om aan te geven of het beeld 180° moet worden gedraaid ten opzichte van de papierrichting.