Opdrachten met fouten automatisch opslaan

Een document wordt automatisch opgeslagen in het apparaat als een afdruktaak uitgesteld wordt vanwege een fout. Ondanks deze fout kan het volgende document afgedrukt worden. Deze functie kan gebruikt worden voor Normale afdruk-, Testafdruk- en Opgeslagen afdruk-bestanden. De taaksoort kan opgegeven worden in de lijst "Taaksoort:" van het printerstuurprogramma. Voor meer informatie, zie Documenten op de harde schijf opslaan en ze dan afdrukken.

Het afdrukken van het document dat in het apparaat is opgeslagen, kan worden hervat door dit aan te geven via het bedieningspaneel. Voor meer informatie, zie Documenten afdrukken die opgeslagen zijn wanneer een afdrukconfiguratiefout optrad.

Belangrijk

• Een document wordt automatisch opgeslagen als een afdruktaak geannuleerd wordt vanwegen fouten met betrekking tot de volgende afdrukinstellingen:

• Als het papier op is dat overeenkomt met het formaat en type dat is opgegeven bij het afdrukken.

• Als de opgegeven lade niet op het apparaat is geïnstalleerd.

• Als de instellingen van papierformaat en -type geconfigureerd met het printerstuurprogramma of opdrachten niet overeenkomen met de instellingen van de lades van het apparaat.

• Er kunnen tot 200 documenten met elk maximaal 1.000 pagina's automatisch in het apparaat opgeslagen worden.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Printereigensch.].

5Druk op het tabblad [Systeem].

6Druk op [Opslaan en foute taak overslaan].

7Druk op [Aan].

8Wijzig indien nodig het aantal pagina's dat op fouten moet worden gecontroleerd.

9Druk op [OK] of [Scherp].

10Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

11Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.