Toegangsrechten voor opgeslagen afdrukbestanden opgeven

Toegangsrecht tot opgeslagen afdrukbestanden die zijn verstuurd vanaf het printerstuurprogramma en zijn opgeslagen op het apparaat, kan alleen worden ingesteld met Web Image Monitor.

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

Voor informatie over inloggen zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen .

2Klik op [Printer: Afdruktaken] in het [Afdruktaak/Opgeslagen bestand]-menu.

3Klik op [Details] naast het opgeslagen afdrukbestand met het toegangsrecht dat u wilt wijzigen.

4Klik op [Wijzigen] naast "Toegangsprivilege".

Als er een verificatiescherm wordt weergegeven, voer dan het wachtwoord in.

5Selecteer het toegangsrecht van de gebruiker.

Selecteer [Alleen-lezen], [Bewerken], [Bewerken/Verwijderen] of [Volledige controle] als toegangsrecht. Om de opgegeven instelling op alle gebruikers toe te passen, selecteert u het toegangsrecht vanuit "Alle gebruikers" in "Algemeen".

6Klik op [OK].

7Klik op [Uitloggen].

8Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Voor de toegangsrechten die geselecteerd kunnen worden, zie Web Image Monitor Help.