Classificatiecodes configureren

Gebruik Web Image Monitor om op te geven of u classificatiecodes moet opgeven voor afdruktaken.

Belangrijk

• Als [Vereist] is geselecteerd bij de instelling voor het vereist stellen van classificatiecodes, worden afdruktaken waarvoor geen classificatiecode is opgegeven niet afgedrukt.

• De configuratiepagina kan op elk gewenst moment worden afgedrukt.

• De standaardinstelling voor het vereisen van een classificatiecode is [Optioneel].

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

Voor informatie over inloggen zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen .

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Onder "Apparaatinstellingen" klikt u op [Logboeken].

4Controleer of [Vereist] of [Optioneel] is geselecteerd voor "Classificatiecode" in de kolom "Algemene instellingen voor alle logboeken".

5Klik op [OK].

6Klik op [Uitloggen].

7Sluit Web Image Monitor af.