Lijst afdrukken

Dit gedeelte beschrijft hoe u de configuratiepagina kunt afdrukken.

De configuratiepagina toont de huidige netwerkinstellingen en netwerkinformatie.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Operation panel screen illustration) op Home-scherm 4.

3Druk op [Apparaateigenschappen].

4Druk op [Systeeminstellingen].

5Druk op [Interface-instell.].

6Druk op [Lijst afdrukken].

Afbeelding van bedieningspaneel

7Druk op [Start].

De configuratiepagina wordt afgedrukt.

8Druk op [Afsluiten].

9Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

10Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Opmerking

• U kunt ook afsluiten door op [Afsluiten] te drukken in het hoofdmenu Gebruikersinstellingen.

• Voor meer informatie over toegang tot de Systeeminstellingen, zie Gebruikersinstellingen openen.