Bluetooth

Geef op of de ingebouwde Bluetooth-interface op het bedieningspaneel ingeschakeld moet worden.

Standaardinstelling: [[UIT]]

Naar apparaten zoeken

Druk op [Naar apparaten zoeken] rechtsboven in het scherm en zoek vervolgens naar de beschikbare Bluetooth-apparaten.

Beschikbare apparaten

Selecteer een te gebruiken apparaat uit het zoekresultaat met de beschikbare Bluetooth-apparaten.

Gekoppelde apparaten

Selecteer een te gebruiken apparaat uit de verbindingsgeschiedenis van het Bluetooth-apparaat. In de geschiedenis worden de tien apparaten weergegeven die het laatst met het apparaat zijn verbonden.