Wireless Direct-instellingen

Als de Instellingen directe draadloze verbinding zijn ingeschakeld, kan het bedieningspaneel als DHCP-server worden gebruikt. Als de client op een netwerk start, wordt de informatie (zoals een IP-adres die vereist is voor netwerkverbinding) automatisch toegewezen.

Standaardinstelling: [UIT]

Configureer alle volgende items om deze functie in te schakelen:

• Apparaatnaam

Druk op [Apparaat hernoemen] rechtsboven in het scherm en voer de naam in van het apparaat dat met de client is verbonden.

• Groepseigenaarmodus

Geef aan of de Groepseigenaarmodus moet worden ingeschakeld. Als deze instelling is uitgeschakeld, wordt de eenvoudige verbindingsmodus ingeschakeld.

Standaardinstelling: [UIT]

• Verbindingswachtwoord

Voer het wachtwoord in om verbinding te maken met een netwerk.

• IP-adres DHCP-server

Voer het IP-adres in van het bedieningspaneel dat door de client als toegangspunt wordt gebruikt.

• IP-adresbereik DHCP

Voer het bereik van het IP-adres in dat aan de client is toegewezen. Het IP-adres dat aan de client is toegewezen is gedurende één uur van kracht.

• Kanaal selecteren

Selecteer het kaneel voor directe voor directe verbinding van 1 tot 11.

Standaardinstelling: [ch6]