Dik papier of OHP-transparanten als papiertype instellen via het bedieningspaneel

Belangrijk

• Bepaalde types van OHP-transparanten voor afdrukken in kleuren kunnen niet worden gebruikt. Voor meer informatie over de soorten die gebruikt kunnen worden, dient u contact op te nemen met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Gebruik A4Liggend of 81/2 × 11Liggend-formaat OHP-transparanten en selecteer het formaat.

• Meestal kan maar op één kant van OHP-transparanten worden afgedrukt. Plaats de transparanten met de afdrukzijde naar beneden.

• Indien u op transparanten afdrukt, dient u de afgedrukte vellen één voor één te verwijderen.

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Instell. papierlade].

4Druk op [Papierformaat handinvoer] en selecteer vervolgens het papierformaat.

5Druk op [OK].

6Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

7Druk op [Papiertype: Handinvoerlade].

8Selecteer de juiste items aan de hand van het papiertype dat u in wilt instellen.

• Druk op [OHP (transparant)] in het gebied [Papiertype] bij het invoeren van OHP-transparanten.

• Om dik papier te plaatsen, drukt u op [Niet weergeven] in het gebied [Papiertype] en kiest u vervolgens een geschikte papierdikte in het gebied [Papierdikte].

Afbeelding van bedieningspaneel

9Druk op [OK].

10Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

11Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

Opmerking

• Wij raden u aan de gespecificeerde transparanten te gebruiken.

• Raadpleeg Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over deze instelling.