Papier met afwijkende afmetingen instellen via het bedieningspaneel

1Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.

2Veeg het scherm naar links en druk vervolgens op het pictogram [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel) op Home-scherm 4.

3Druk op [Instell. papierlade].

4Druk op [Printer handinvoer papierformaat].

5Druk op [Aangepast formaat].

Indien er al een aangepast formaat is ingesteld, drukt u op [Formaat wijzigen].

6Druk op [Horizontaal].

7Voer de horizontale afmeting van het origineel in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Afbeelding van bedieningspaneel

8Druk op [Verticaal].

9Voer de verticale afmeting in met de cijfertoetsen en druk op [Scherp].

10Druk twee keer op [OK].

11Druk rechtsboven in het scherm op [Gebruikersinstellingen] (Schermafbeelding bedieningspaneel).

12Druk op [Home] (Schermafbeelding bedieningspaneel) onderaan in het midden van het scherm.