Het apparaat aanzetten

1Zorg ervoor dat de stekker van het netsnoer stevig in het stopcontact zit.

2Druk op de hoofdstroomschakelaar.

Het indicatielampje Aan/uit gaat branden.

Afbeelding van hoofdstroomschakelaar

Opmerking

• Nadat u de hoofdstroomschakelaar heeft aangezet, verschijnt er mogelijk een scherm dat aangeeft dat het apparaat bezig is met initialiseren. Schakel de printer tijdens dit proces niet uit. Initialiseren duurt ongeveer 7 minuten.

• Toepassingspictogrammen worden weergegeven op het scherm [Home] wanneer de toepassing gestart is.