Koptekst overslaan
 

Het apparaat aan-/uitzetten

Belangrijk

  • Nadat u op de hoofdstroomschakelaar heeft gedrukt, moet u ten minste 10 seconden wachten tot duidelijk is dat het Aan/uit-indicatielampje brandt of uit is.

De hoofdstroomschakelaar bevindt zich aan de rechterkant van het apparaat. Als deze schakelaar aangezet wordt, wordt het apparaat ingeschakeld en licht het Aan/uit-lampje aan de rechterkant van het bedieningspaneel op. Als deze schakelaar uitgezet wordt, wordt de het apparaat uitgeschakeld en gaat het Aan/uit-lampje aan de rechterkant van het bedieningspaneel uit. Wanneer dit gedaan is, gaat het apparaat uit. Is er een faxeenheid geïnstalleerd en schakelt u deze schakelaar uit, dan raakt u de faxbestanden in het geheugen kwijt. Gebruik deze schakelaar alleen wanneer het nodig is.

Opmerking

  • Als u de stekker van het netsnoer uit het stopcontact haalt terwijl het lampje van de hoofdstroom nog aan is, verschijnen de toepassingspictogrammen de volgende keer dat de hoofdstroom wordt aangezet mogelijk niet. Als dit gebeurt, zet dan het apparaat uit en weer aan.

  • Dit apparaat schakelt automatisch over naar de stand 'Uitmodus fuseereenheid' of de slaapstand wanneer u het een tijd lang niet gebruikt. Voor meer informatie, zie Energie besparen.