Inloggen met behulp van Web Image Monitor

Deze sectie beschrijft de procedure voor het inloggen op het apparaat via Web Image Monitor.

1Open een internetbrowser.

2Voer "http://(IP-adres van het apparaat of hostnaam)/" in op de adresbalk.

3Klik op [Inloggen].

4Voer een Log-in gebruikersnaam en Log-in wachtwoord in en klik dan op [Log-in].

Afhankelijk van de configuratie in uw internetbrowser kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord mogelijk opslaan. Als u dat niet wilt, configureert u uw internetbrowser zodanig dat deze informatie niet wordt opgeslagen.

Opmerking

• Voer voor Gebruikerscodeverificatie een Gebruikerscode in het veld [Log-in gebruikersnaam] in en klik dan op [Inloggen].

• Afhankelijk van de gebruikte internetbrowser kan de procedure verschillen.