Op de MFP uitloggen via een smartphone/tablet

Als de Bluetooth-instelling van het apparaat is ingeschakeld en Snelle configuratie van kaartverificatie is ingesteld op "Bluetooth", kunt u uitloggen bij het apparaat door de smartphone/tablet boven het bedieningspaneel te houden.

1Raak met de smartphone/tablet het Bluetooth-logo aan op het bedieningspaneel van het apparaat.

U wordt uitgelogd bij het apparaat.

Opmerking

• U kunt ook uitloggen door op [Uitloggen] te drukken rechtsboven in het scherm.