[DSM-scanner]-scherm

In deze paragraaf wordt de indeling van het scherm uitgelegd waarmee u scanbestanden met behulp van DSM kunt verzenden.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. DSM

Dit tabblad is geselecteerd als het apparaat als DSM-scanner wordt gebruikt.

2. [DSM-bestemming]

Druk hierop om naar het [E-mail]- of [Scannen naar map]-scherm te schakelen.

3. [Modi controleren]

Hier kunt u de scaninstellingen controleren.

4. Bestemmingsveld

Hier ziet u de opgegeven bestemming. U kunt slechts één bestemming opgeven.

5. Bestemmingslijst

Hier ziet u de lijst met beschikbare bestemmingen.

Als niet alle bestemmingen kunnen worden weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om door te lijst te bladeren.

6. Instellingen voor originelen en scannen

Hiermee kunt u de scaninstellingen en het origineeltype instellen.