Een USB-geheugenopslagapparaat aansluiten

Belangrijk

• Sommige soorten USB-geheugenopslagapparaten kunnen niet worden gebruikt.

• Gebruik geen USB-verlengkabel als u een USB-geheugenopslagapparaat op het apparaat aansluit. Steek het USB-geheugenopslagapparaat rechtstreeks in de mediasleuf.

• Een USB-geheugenopslagapparaat dat beveiligd is met een wachtwoord of andere beveiligingsfuncties kan mogelijk niet met dit apparaat worden gebruikt.

• Sluit alleen een USB-geheugenopslagapparaat aan op de USB-sleuf, nooit andere soorten USB-apparaten. Dit kan een storing veroorzaken.

1Plaats het USB-geheugenopslagapparaat in de juiste richting en duw deze in de mediasleuf tot u een klik hoort.

Afbeelding van mediasleuf

Als het correct geplaatst is, worden een melding en het pictogram [Media Information] (Media-informatie) (Ilustratie bedieningspaneel) op het scherm weergegeven.