Een geheugenopslagapparaat aansluiten/verwijderen

VOORZICHTIG

• Houd SD-kaarten of USB-geheugenopslagapparaten buiten bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een SD-kaart of USB-geheugenopslagapparaat inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.

Belangrijk

• Schakel de hoofdstroomschakelaar niet uit terwijl het apparaat gegevens opslaat op een geheugenopslagapparaat. Zo kunt u het apparaat beschadigen. Als u de hoofdstroomschakelaar heeft uitgeschakeld terwijl er gegevens werden opgeslagen, controleer dan of de gegevens op uw apparaat juist zijn opgeslagen.

• USB-geheugenopslagapparaten en SD-kaarten worden ondersteund voor direct afdrukken. Bepaalde typen USB-geheugenopslagapparaat en SD-kaarten kunnen echter niet worden gebruikt. Voor meer informatie, neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger.

• Dit apparaat ondersteunt FAT16 of FAT32 USB-geheugenopslagapparaten en SD-kaarten. Andere soorten geheugenopslagapparaten kunnen niet worden gebruikt.

• Het apparaat ondersteunt het gebruik van externe USB-hubs of SD-kaartlezers niet.

• Als een geheugenopslagapparaat wordt gebruikt, ontkoppel het dan niet en schakel het apparaat niet uit. Wanneer u dit wel doet, dan kan het geheugenopslagapparaat beschadigd raken en de gegevens erop beschadigen.

• Als het apparaat wordt uitgeschakeld of het geheugenopslagapparaat wordt verwijderd wanneer gegevens worden gebruikt, controleer dan of de gegevens die erop staan niet beschadigd zijn.

• Het is mogelijk dat een document of gegevens die op een geheugenopslagapparaat zijn opgeslagen, beschadigd of verloren zullen raken als gevolg van een fout door de gebruiker tijdens het gebruik of als gevolg van een softwarefout. Zorg dat u van tevoren een back-up maakt van alle belangrijke gegevens. De fabrikant is niet aansprakelijk voor schade of verlies van gegevens door het gebruik van deze functie.

Opmerking

• Als het indicatielampje voor mediatoegang niet oplicht wanneer er een SD-kaart in de mediasleuf wordt geplaatst, ga dan als volgt te werk:

• Plaats de SD-kaart opnieuw.

• De SD-kaart is wellicht defect. Neem contact op met de winkel waar u de memorystick of het externe geheugen heeft gekocht.