Scanformaat programmeren/wijzigen/verwijderen

Wanneer u een scanformaat selecteert voor het scannen van een origineel met een aangepast formaat, zijn twee aangepaste formaten beschikbaar (Progr.Formaat 1 en Progr.Formaat 2). Gebruik deze functies om vooraf een aangepast formaat te programmeren.

Wanneer u een scanformaat programmeert of wijzigt is het raadzaam een aantekening te maken van het nieuwe formaat.

Specificeer een horizontale lengte van 140 tot 600 mm, of van 5,5 tot 23,6 inch.