Opgeslagen ontvangstbestand gebruikersinstelling

De beheerder kan worden opgegeven voor het beheren van op het apparaat opgeslagen documenten nadat faxdocumenten zijn ontvangen. Als u de beheerder wilt opgeven, voert u de gebruikerscode voor de beheerder in voor het openen van opgeslagen documenten via Web Image Monitor. U kunt het uitvoeren van activiteiten via het bedieningspaneel, zoals het afdrukken of verwijderen van ontvangen documenten, ontoegankelijk maken voor onbevoegden.

U moet de gebruikerscode van de beheerder van tevoren registreren in het adresboek. Voor meer informatie, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Deze functie is alleen beschikbaar wanneer [Opslaan] is ingesteld op [Aan] in [Bestandsontvangstinstellingen].

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Ontvangstinstellingen].

3Druk op [Opgesl. ontv.best. gebr.inst.].

4Druk op [Aan].

Indien u geen gebruikerscode gebruikt, drukt u op [Uit] en gaat u verder met stap 6.

5Druk op de bestemmingstoets van de gebruiker die u wilt instellen en druk vervolgens [OK].

6Druk op [OK].

Als een geprogrammeerde gebruiker verwijderd is uit het adresboek wordt het bericht “Bestemm. zijn ongeldig.” weergegeven. Voer de gebruiker opnieuw in.

7Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• Als de geprogrammeerde gebruikerscode is verwijderd uit het adresboek, kunt u ontvangen en opgeslagen documenten niet weergeven met Web Image Monitor of het bedieningspaneel van het apparaat. Selecteer [Uit] in stap 4 of programmeer de gebruikerscode opnieuw. Zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.