Ontvangst met Geheugenbeveiliging

Hiermee stelt u in of geheugenbeveiliging moet worden geactiveerd voor ontvangen bestanden.

Voor meer informatie over deze functie, zie Een bestand afdrukken dat met geheugenbeveiliging is ontvangen.

Als u geheugenbeveiliging wilt gebruiken, registreert u de geheugenbeveiligings-ID vooraf in [Geheugenbeveiligings-ID registreren] in het menu Faxeigenschappen. Voor meer informatie, zie Oorspronkelijke instellingen.

Als u alleen inkomende documenten van speciale afzenders met geheugenbeveiliging wilt opslaan, registreert u elke afzender met "Speciale afzenders om anders te behandelen".

Deze functie kan niet worden gebruikt met internetfax of e-mailen voor afdrukken.

1Druk op [Geheugenbev. ontvangst].

2Selecteer [Aan] of [Uit] en druk vervolgens op [OK].