Bestandsontvangstinstellingen

U kunt de uitvoermodus voor het ontvangen van faxdocumenten opgeven.

Er zijn zeven uitvoermethodes:

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Ontvangstinstellingen].

3Druk op [Bestandsontvangstinstellingen].

4Configureer de instellingen van het item dat u wilt registreren.

Zie Opslaan als u Opslaan wilt instellen.

Zie Doorzenden als u Doorzenden wilt instellen.

Zie Afdrukken als u Afdrukken wilt instellen.

Zie Schakeltimer uitvoermodus als u Schakeltimer uitvoermodus wilt instellen.

Zie Autom. afdr. verbieden als u Autom. afdr. verb. wilt instellen.

Zie Stand-bybestanden afdrukken als u Stand-by afdrukbestanden afdrukken wilt instellen.

Zie Ontvangst met Geheugenbeveiliging als u Geheugenbeveiliging ontvangst wilt instellen.

5Druk op [OK].

6Druk op [Afsluiten].

Opmerking

• U kunt niet overschakelen naar een andere instelling als ontvangen documenten zijn opgeslagen op de harde schijf. Om over te schakelen naar een andere instelling, moet u indien nodig de op de harde schijf opgeslagen documenten afdrukken en ze vervolgens verwijderen.