U kunt opgeslagen documenten meerdere keren afdrukken en als afbeeldingen naar een computer downloaden met Web Image Monitor.

Voor meer informatie over deze functie, zie Ontvangen en opgeslagen documenten bevestigen/afdrukken/verwijderen.

U kunt de volgende functies voor e-mailmeldingen gebruiken:

1Druk op [Opslaan].

2Selecteer [Aan] of [Uit].

Als u [Uit],selecteert, gaat u verder met stap 5.

3Geef indien gewenst een bestemming op voor de e-mail met het ontvangstrapport.

Druk op [Bestem. om te inform.], kies een e-mailadres uit de bestemmingen in het adresboek en druk op [OK].

4Configureer de instellingen in [Beveiliging] om codering en/of elektronische handtekeningen toe te passen op de e-mail met het ontvangstrapport.

Om e-mailberichten te coderen, drukt u op [Codering].

Om een handtekening toe te voegen aan een e-mailbericht, drukt u op [Handtekening].

Als u de instellingen hebt geconfigureerd, drukt u op [OK].

5Om de instellingen te configureren voor verzending van e-mailmeldingen als het geheugenlimiet of het aantal documenten dat kan worden opgeslagen bereikt is, drukt u op [E-mail] onder [E-mailmelding: geheugen bijna vol] om deze optie te markeren.

6Druk op [OK].

Opmerking

• Als [Opslaan] is ingesteld op [Aan], wordt er meer geheugenruimte gebruikt naarmate er meer documenten worden opgeslagen. Als het geheugen vol is, worden er geen documenten meer opgeslagen op de harde schijf. Wanneer dit gebeurt, start het apparaat met afdrukken en vervolgens worden oude documenten overschreven of de ontvangen documentgegevens worden gewist zonder afgedrukt te worden. Vervolgens wordt er een overzicht van verwijderde ontvangen bestanden afgedrukt.

• Wanneer [Opslaan] is ingesteld op [Aan], kunt u een Gebruikersparameter toepassen (schakelaar 40, bit 0) om het apparaat automatisch te laten stoppen met het ontvangen van nieuwe faxen wanneer het beschikbare geheugen bijna op begint te raken. Zie Parameterinstellingen.

• Zie Maximumwaarden voor het maximumaantal bestemmingen dat u kunt registreren in een groep.

• Voor meer informatie over de instelling [Beveiliging], zie Codering en handtekeningen voor internetfaxen en e-mails.