Scaninstellingen

In dit onderdeel worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Scaninstellingen onder Faxeigenschappen.

Scanformaat programmeren/wijzigen/verwijderen

U kunt vaak gebruikte scanformaten programmeren, wijzigen of annuleren.

Voor meer informatie over het programmeren van Scanformaat, zie Scanformaat programmeren/wijzigen/verwijderen.

Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat

Geef de tijd op die het apparaat wacht, zodat u een ander origineel kunt toevoegen als u de glasplaat gebruikt om faxen te verzenden via het geheugen. Als u meerdere originelen verzendt, plaats het origineel dan terwijl het apparaat de ingestelde tijd wacht en druk vervolgens op [Start]. Als de ingestelde tijd voorbij is voordat u op [Start] gedrukt hebt, worden alleen de gescande originelen verzonden.

Om de wachttijd te beƫindigen en de verzending direct te starten, drukt u op [Scherp].

Standaardinstelling: [60 seconden]

Opmerking

• Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over het wijzigen van de Faxeigenschappen.