De verzendresultaten afdrukken

Drukt rapporten voor bevestiging af.

Geheugenverzending

U kunt het resultaat bevestigen met een communicatieresultaatrapport.

Dit rapport wordt elke keer afgedrukt wanneer een Geheugenverzending is voltooid, indien ingeschakeld met gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 0) in het menu Faxeigenschappen.

Als het apparaat is ingesteld om dit rapport niet af te drukken en het faxdocument niet succesvol kon worden verzonden, wordt het communicatiefoutrapport afgedrukt.

Voor meer informatie over de inhoud van de rapporten, zie Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending) of Communicatiefoutrapport.

Directe verzending

U kunt het resultaat bevestigen met een Direct TX Resultatenrapport.

Selecteer in gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 5) in het menu Faxeigenschappen of u dit rapport wilt afdrukken. Er wordt een rapport afgedrukt elke keer wanneer een Directe verzending voltooid is.

Voor meer informatie over de inhoud van dit rapport, zie Direct TX-resultatenrapport (Directe verzending).

Voor meer informatie over Parameterinstelling, zie Parameterinstellingen.