Communicatiefoutrapport

Dit rapport wordt afgedrukt als een document niet met succes via geheugenverzending kon worden gezonden.

Dit rapport wordt alleen afgedrukt als het communicatieresultaatrapport is uitgeschakeld en een document niet kon worden verzonden via Geheugenverzending. Als het apparaat is ingesteld voor het afdrukken van een communicatieresultaatrapport, wordt dit rapport niet afgedrukt.

U kunt opgeven of het communicatiefoutrapport automatisch moet worden afgedrukt met de gebruikersparameter (schakelaar 04, bit 1) in het menu Faxeigenschappen. Zie Parameterinstellingen.

Opmerking

• De kolom Pagina('s) bevat het totale aantal pagina's. In de kolom 'Niet verzonden pagina's' wordt het aantal pagina's aangegeven dat niet kon worden verzonden.

• "Niet geprogrammeerd" geeft aan dat het document niet kon worden verzonden, omdat de doorzendbestemming niet geprogrammeerd is.

• "--" geeft aan dat het e-mailbericht of internetfaxdocument was gestuurd naar de e-mailserver die in dit apparaat is geprogrammeerd. Dit betekent echter niet dat het e-mailbericht ook is afgeleverd.