De verzendresultaten bekijken

Gebruik deze functie om de verzendresultaten van het apparaat weer te geven.

1Druk op [TX/RX-status/Afdr.].

Afbeelding van bedieningspaneel

2Selecteer [Status Verzendbestand].

3Controleer de verzendresultaten.

Als u documenten verzendt door een bestemming te selecteren uit het adresboek, wordt de naam die in het adresboek geregistreerd staat, weergegeven onder "Bestemming".

Als u documenten verzendt door een bestemming handmatig in te voeren, dan wordt het e-mailadres of het faxnummer dat u invoert weergegeven onder "Bestemming".

4Druk twee keer op [Afsluit.].

Opmerking

• Alleen de verzendresultaten van de laatste communicaties worden weergegeven. Voor het maximumaantal communicatieresultaten dat u op dit apparaat kunt controleren, zie Maximumwaarden.

• Wanneer een verzending wordt voltooid terwijl u deze functie gebruikt, verschijnt het verzendresultaat niet. Om het laatste resultaat te bekijken, sluit u Status Verzendbestand af en probeert u het opnieuw.

• Als documenten vanaf de computer zijn verzonden naar het apparaat, verschijnt "--LAN-Fax -->". Om te controleren of de documenten zijn verzonden naar de ontvanger, controleert u hetzelfde bestandsnummer.

• Er wordt een coderingssymbool weergegeven in de kolommen voor routeren/doorsturen van gecodeerde e-mailberichten.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen wordt de bestemming mogelijk weergegeven als Sterretje.

• Voor faxverzendingen kunt u met de gebruikersparameter (schakelaar 06, bit 0) in het menu Faxeigenschappen de informatie die wordt getoond onder "Bestemming" wijzigen in het faxnummer of de naam die is geregistreerd in het bestemmingsapparaat. Voor meer informatie, zie Parameterinstellingen.