Gebruik de opdracht "slp" om de SLP-instellingen te configureren.

Gebruik de opdracht "slp" om de waarde van TTL te configureren die wordt gebruikt door het SLP-multicastpakket.

Opmerking

• De standaardwaarde van TTL is "1". Een zoekopdracht wordt enkel uitgevoerd met een lokaal segment. Als de router geen ondersteuning biedt voor multicast, dan zijn de instellingen ook niet beschikbaar als de TTL-waarde wordt verhoogd.

• De toegestane TTL-waarde ligt tussen 1 en 255.

msh> slp ttl {1 - 255}