Afdrukmethode

Hieronder vindt u uitleg over afdrukken met behulp van de opdrachten "lpr", "rcp" en, "ftp".

Voer opdrachten in met het opdrachtregelvenster. De plaats van het opdrachtregelvenster in elk besturingssysteem is:

Als het bericht "geen verdere afdruktaken mogelijk" verschijnt, kunnen geen verdere afdruktaken worden aanvaard. Probeer opnieuw af te drukken wanneer het aantal sessies kleiner is dan de waarde die in de volgende tabel wordt aangeduid.

rcp

5

ftp

3

Voer de bestandsnaam in met een indeling inclusief het pad vanaf de directory waar de opdrachten worden uitgevoerd.

Verwante onderwerpen

lpr
rcp
ftp