Taakinformatie

Bij het gebruik van de faxfunctie drukt u op de [Taakinformatie]-knop om de verzendstatus te bevestigen.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Datum/Tijd

Geeft de datum en de tijd weer waarop het apparaat een verzendingsverzoek verzond.

2. Bestemming

Geeft de bestemmingen weer.

3. Aantal gescande pagina's

Geeft het aantal gescande pagina's weer.

4. Status

Er wordt een van de volgende verzendstatussen weergegeven: "verz." en "stand-by".

5. [Stop TX]

Druk op deze knop om de verzending te annuleren.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen kunnen bepaalde verzendstatussen mogelijk niet verschijnen als bestandstatus.