De displaytaal wijzigen

U kunt de taal die op het display wordt gebruikt, wijzigen. Engels is standaard ingesteld.

Druk op de [Gebruikersinstellingen]-knop en selecteer de instellingen met [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Taal] Druk op de [OK]-knop.

2Selecteer de taal die u wilt gebruiken Druk op de [OK]-knop.

Opmerking

• U kunt maximaal vijf talen registreren. Zie de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie over verwisselbare talen selecteren.