Bestemming controleren

Druk op de [Bestemming controleren]-knop om de ingestelde bestemmingen weer te geven bij gebruik van de fax- en scannerfuncties.

Hieronder staat een voorbeeld van het [Cont.best:]-scherm van de scannerfunctie.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Bestemming

Hier wordt de opgegeven verzendbestemming weergegeven.

Als er meerdere bestemmingen zijn opgegeven in de faxfunctie, kunt u de weergave veranderen door op [Pijl-omhoog ] of [Pijl-omlaag ] te drukken.

2. Pictogram verzendfunctie

Geeft het pictogram weer van de gebruikte verzendfunctie.