Het [Scanner]-scherm

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. Gebruiksstatus of mededelingen

Geeft de scannerstatus en meldingen weer.

2. Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op deze knop om het bestemmingstype te wisselen tussen E-mail en Scan to Folder.

3. [Handm.] / [Best.:]

Druk op deze knop om de bestemming handmatig in te stellen. [Handm.] verschijnt op het e-mailscherm en [Best.:] verschijnt op het Scan to Folder scherm.

4. [Opties]

Druk op deze knop om de verzendmogelijkheden in te stellen (zoals resolutie, scanformaat en bestandstype).

5. Bestemmingsveld

Geeft de bestemming weer voor e-mail en Send to Folder.