Ethernet-snelheid instellen

U kunt de snelheid instellen die het apparaat gebruikt voor ethernetcommunicatie.

Voor meer informatie over de Ethernetsnelheid, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.

Belangrijk

• De verbinding kan niet tot stand worden gebracht als de Ethernet-snelheid niet overeenkomt met de overdrachtsnelheid van uw netwerk.

Druk op de [Gebruikersinstellingen]-knop en selecteer de instellingen met [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Systeeminst.] Druk op de [ OK]-knop.

2Selecteer [Instell. Interface] Druk op de [OK]-knop.

3Selecteer [Netwerk] Druk op de [OK]-knop.

4Selecteer [Ethernetsnelheid] Druk op [OK]

5Selecteer de Ethernetsnelheid Druk op [OK]