Een IP-adres automatisch ontvangen (DHCP)

Volg onderstaande procedure om het apparaat zodanig in te stellen dat deze automatisch een IP-adres ontvangt via DHCP. DHCP is standaard ingeschakeld, zodat deze procedure alleen nodig is als u de standaardinstellingen heeft gewijzigd.

Belangrijk

• Wanneer [Autom. verkrijgen (DHCP)] geselecteerd is, kunt u het IP-adres, subnet mask of gatewayadres niet configureren.

Druk op de [Gebruikersinstellingen]-knop en selecteer de instellingen met [Pijl-omlaag ] of [Pijl-omhoog ].

1Selecteer [Systeeminst.] Druk op de [ OK]-knop.

2Selecteer [Instell. Interface] Druk op de [OK]-knop.

3Selecteer [Netwerk] Druk op de [OK]-knop.

4Selecteer [Apparaat IPv4 adres] Druk op [OK]

5Selecteer [Autom. verkrijgen (DHCP)] Druk op [OK]

U kunt het gevonden adres controleren door op [IP-adres] en [Subnet M] te drukken.